Μελισσανίδης: «Θέλω να επενδύσω πάνω στον Λυμπερόπουλο»

Μελισσανίδης: «Θέλω να επενδύσω πάνω στον Λυμπερόπουλο»

Μελισσανίδης: «Θέλω να επενδύσω πάνω στον Λυμπερόπουλο»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στήριξε απόλυτα τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο περιθώριο του δείπνου προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τα λεγόμενά του στήριξε απόλυτα τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ξεκαθάρισε πως θέλει να επενδύσει πάνω του και πως θα συνεχίσει κανονικά στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που του ασκείται.

«Θα κάνουμε προσπάθεια για μεταγραφές. Θα γίνουν μεταγραφές, όπως κάθε χρόνο. Για τον Νίκο Λυμπερόπουλο έχω να πω ότι θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Κι αυτός κρίνεται. Θα δούμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Θέλω να επενδύσω πάνω στον Λυμπερόπουλο. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά του, είναι τίμιος, έντιμος και έχω καλή επαφή μαζί του. Μπορεί να μην έχει εμπειρία μεγάλη αλλά προσπαθεί κι αυτό με ικανοποιεί», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αν κάποιοι από εσάς που δεν σας αρέσει ο Λυμπερόπουλος παίζετε μανατζερικά παιχνίδια, το ξέρουμε. Κάποιοι έχετε διαφορές με τον Λυμπερόπουλο για τον άλφα ή βήτα λόγο και γράφονται διάφορα. Κάποιοι κάθε μέρα σχολιάζουν τον Λυμπερόπουλο. Δεν είναι τέλειος, προσπαθεί όμως και εμένα μου αρκεί. Και ο Μηνάς και ο Γιάννης και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο. Οι μεταγραφές μπορεί να βγουν και μπορεί και όχι. Θέλω να δούμε καλή μπάλα. Αυτό προσπαθούμε, αυτό θα παλέψουμε. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε. Θα το προσπαθήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα