Άρης: Στο προσκήνιο ο Βέλλιος

Άρης: Στο προσκήνιο ο Βέλλιος

Gazzetta team
Άρης: Στο προσκήνιο ο Βέλλιος

bet365

Ο Άρης γνωρίζει τα δεδομένα της υπόθεσης του Απόστολου Βέλλιου, είναι μια περίπτωση που τον ενδιαφέρει και μένει να φανεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συνεργασίας μαζί του.

Ο 27χρονος επιθετικός ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά προβλέπεται να μείνει ελεύθερος έπειτα από 17 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού βρίσκεται στο μυαλό του, πολύ περισσότερο όμως έχει εγκατασταθεί η σκέψη της νέας αρχής με την ταυτόχρονη συνεργασία με μια ομάδα η οποία θα πιστέψει στις δυνατότητές του και κυρίως θα του παρέχει ευκαιρίες.

Ο Άρης γνωρίζει πολύ καλά αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Έλληνας επιθετικός, παρακολουθεί την υπόθεσή του εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες (σ. σ. μάλιστα στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στο γήπεδο βρέθηκε και ο πατέρας του αθλητή) και μένει να αποφασίσει αν θα κάνει την τελική κίνηση για να συνεργαστεί μαζί του. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες με βασικότερο τις όποιες προοπτικές θα προκύψουν για τον διεθνή επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα