ΠΑΣ Γιάννινα: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (21/05) για τον προπονητή ο Χριστοβασίλης

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (21/05) για τον προπονητή ο Χριστοβασίλης

bet365

Συνέντευξη Τύπου για την Τρίτη (21/05) στις 14:00 που θα αφορά τον νέο προπονητή θα παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως γνωστοποίησαν εσπευσμένα οι Γιαννιώτες.

Οι Ηπειρώτες σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, που θα τους βρει στη Super League 2 και στην προσπάθεια να βρεθούν ξανά στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη ο πάγκος του συλλόγου έχει μείνει κενός. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη στις 14:00 ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στους Ζωσιμάδες.

Πρώτος στόχος παραμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπως ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr, αφού έχει πάρει το πρόκριμμα μεταξύ των άλλων υποψηφίων. Δεν αποκλείεται λοιπόν την Τρίτη να υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα