Κάνιας: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ…» (aud)

Κάνιας: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ…» (aud)

Κάνιας: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ…» (aud)

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του και περιμένει να δει τι θα γίνει με το μέλλον του. Όπως τόνισε μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο περιμένει τον ΠΑΟΚ και είναι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις.

O Χοσέ Κάνιας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» αναφέρθηκε στην τριετή παρουσία του ΠΑΟΚ, τα όσα πέτυχε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τους τίτλους, αλλά και το μέλλον του.

«Όλα είναι στον αέρα, δεν ξέρω κάτι. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να με ανανεώσει, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο από κανέναν, απλά περιμένω», τόνισε ο Ισπανός μέσος και χαρακτηριστικά πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα να γυρίσω στην Ισπανία ,να μείνω στην Ελλάδα ή να πάω σε άλλη χώρα, ψάχνω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο. Μακάρι να βγει κάτι καλό, τώρα είναι η ώρα των διακοπών, θέλω να ηρεμήσω και βλέπουμε. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν».

Παράλληλα μίλησε και για την παρουσία του στην Ελλάδα την τελευταία τριετία και μίλησε με θαυμασμό για την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

«Καταφέραμε πολλά στον ΠΑΟΚ, σε 3 χρόνια πήρα 4 τίτλους, φτιάξαμε μια απίστευτη ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τρεις φορές στον τελικό και να κερδίσουμε την ΑΕΚ ισάριθμες φορές, Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω πετύχει στον ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια», είπε ο Κάνιας.

Η συνέντευξη του Ισπανού μέσου στην εκπομπή «Play Football» ξεκινάει στο 01.08.00

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα