Ολυμπιακός: Ματς ανθρωπιάς και ελπίδας για τους πληγέντες στο Μάτι

Ολυμπιακός: Ματς ανθρωπιάς και ελπίδας για τους πληγέντες στο Μάτι

Ολυμπιακός: Ματς ανθρωπιάς και ελπίδας για τους πληγέντες στο Μάτι

bet365

Ένα παιχνίδι για ιερό σκοπό έδωσαν οι Βετεράνοι της ομάδας του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη. Ένα ματς για την ενίσχυση των πληγέντων στο Μάτι.
Οι παλιές δόξες του συλλόγου, αντιμετώπισαν την μικτή ομάδα καλλιτεχνών και παλαιμάχων του Δήμου Μαραθώνα, hug4mati. Η σπουδαία αυτή κίνηση από τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους κατοίκους της περιοχής. Έτσι, πριν από την σέντρα του αγώνα, οι Βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές και από ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Ήταν ένα ματς με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες στο Μάτι.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού πήραν τη νίκη με 7-4. Ο Καλογερόπουλος βρέθηκε σε… μεγάλη μέρα και σημείωσε 4 γκολ. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Βαΐτσης, Καλύκας και Καλαμάρας. Από την πλευρά της ομάδας hug4mati, δύο γκολ σημείωσε ο Πικουλίδης και από ένα οι Κρητικός και Μαγγίνας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από την έναρξη του αγώνα έπαιξε ο εθνικός ύμνος, με όσους βρέθηκαν στο γήπεδο να συγκινούνται και ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.
Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελούνταν από τους εξής: Κελεσίδης, Καλύβας, Σιδέρης, Συρίγος, Αρζένης, Καλαμάρας, Καλύκας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Ασπρογέρακας, Καλτσάς, Ρούσσος, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Κτενάς, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Γαϊτανάρος, Μαντάζης, Σταμάτης, Παναούσης, Βέλιος & Κ. Καλτσάς και ενώ στο γήπεδο με την αποστολή βρέθηκαν και οι: Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γκαβέζος, Βούζας, Δαμιανίδης & Κασελίμης.
Για την ομάδα των επίλεκτων hug4mati αγωνίστηκαν οι: Κρητικός, Μουρούτσος, Αΐβάζης, Καλαντζής, Ορκόπουλος, Χανταμπάκης, Καραμάνης, Ντρέλιας, Φάκας, Πικουλίδης, Σάκκας, Κουρέλης, Τσέλιος Γ., Μίχας, Γιακουμής, Τσέλιος Σ., Μαγγινας, Μπισμπιρούλας, Παναγόπουλος, Τσέλιος Χ. & Βαλσάμης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα