Κάτσε: «Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Κάτσε: «Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Gazzetta team
Κάτσε: «Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

bet365

Ο Έργκους Κάτσε αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ανάρτησή του στο Instagram δίνοντας την ευχή η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γκέτεμποργκ - Χάμπαρμπι και σούπερ αποδόσεις στην Allsvenskan από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον Παναθηναϊκός, ο Έργκους Κάτσε αποχωρεί από το «τριφύλλι» και μέσω Instagram ευχαρίστησε όλους που βρέθηκαν δίπλα του, ενώ έδωσε και την δική του ευχή για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλους αυτούς τους μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που με αγκάλιασε και με στήριξε από την πρώτη μου ημέρα στην ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον σύλλογο για το μέλλον και να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα