«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον Πόνσε»

Gazzetta team
«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον Πόνσε»

bet365

Οι Ρώσοι βάζουν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο... παιχνίδι για τον Εσέκιελ Πόνσε, για τον οποίο οι μνηστήρες αυξάνονται μετά την εξαιρετική του σεζόν με την ΑΕΚ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γκέτεμποργκ - Χάμπαρμπι και σούπερ αποδόσεις στην Allsvenskan από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η παραμονή του Έκι Πόνσε δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για την ΑΕΚ, ωστόσο το μέλλον του δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει οριστικά.

Ήδη ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μπόκα Τζούνιορς έχουν γραφτεί ότι ενδιαφέρονται, ενώ σημερινό ρωσικό δημοσίευμα βάζει και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο... κόλπο.

Όπως τονίζει η έγκυρη ρωσική ιστοσελίδα championat.com, η ΤΣΣΚΑ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ρόμα ως το καλοκαίρι του 2020.

Πάντως, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιθυμεί κι αυτή έναν δανεισμό του Πόνσε, κάτι το οποίο για να συμβεί (πέρα από τη συγκατάθεση του ίδιου) θα πρέπει πρώτα να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τους Τζιαλορόσι, το οποίο λήγει σε ένα χρόνο από σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα