«Κοιτάζει τον Κάρλος Αβάδ ο Ολυμπιακός» (pic)

«Κοιτάζει τον Κάρλος Αβάδ ο Ολυμπιακός» (pic)

Gazzetta team
«Κοιτάζει τον Κάρλος Αβάδ ο Ολυμπιακός» (pic)

bet365

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Κόρδοβα, Κάρλος Αβάδ κάνουν λόγο οι Ισπανοί, με τον παίκτη να φαίνεται να βρίσκεται στα υπόψιν ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Γιούρι Λοντίγκιν ως εναλλακτική λύση του Ζοσέ Σα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Χουάνχο Τολέδο συνέδεσε μεταγραφικά μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter το όνομα του 23χρονου (28/07/95) Ισπανού τερματοφύλακα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Ο Αβάδ ανήκει στην Τενερίφη και τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κόρδοβα, φτάνοντας τα 25 παιχνίδια στη La Liga 2. Το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Τενερίφη, με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον προσεχή Ιούνιο. Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας των Κανάριων Νήσων, ενώ τη διετία 2015-2017 είχε αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Πειραιώτες ενδεχομένως κινηθούν για την περίπτωσή του, αν αποχωρήσει ο Γιούρι Λοντίγκιν και μείνει «κενή» η θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, πίσω από τον Ζοσέ Σα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα