Ιβάν Σαββίδης: «Κερδίζει ο καλύτερος…» (vid)

Ιβάν Σαββίδης: «Κερδίζει ο καλύτερος…» (vid)

Ιβάν Σαββίδης: «Κερδίζει ο καλύτερος…» (vid)

bet365

Τα συγχαρητήρια του Ιβάν Σαββίδη, το παιδικό πάρτι, οι φωτογραφίες με τις δύο κούπες, οι χορευτικές ικανότητες του Σάχοφ, ο Dj Λημνιός και άλλα πολλά περιελάβανε το πάρτι των Νταμπλούχων!

Με οικοδεσπότη τον Ιβάν Σαββίδη η οικογένεια του ΠΑΟΚ γιόρτασε την κατάκτηση του νταμπλ, σ’ ένα ξέφρενο πάρτι όπου οι ποδοσφαιριστές των Νταμπλούχων ξεφάντωσαν και το χάρηκαν με τη ψυχή τους!

«Κερδίζει ο καλύτερος και αυτός που πιστεύει στον εαυτό του. Εσείς πιστεύατε στον εαυτό σας και δώσατε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη ειδικά, πολύ μεγάλη χαρά», ανέφερε σ’ ένα κομμάτι της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας.

Η συνέχεια ανήκε στους παίκτες που έδωσαν ρεσιτάλ στο χορό και γιόρτασαν την κατάκτηση του νταμπλ μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα