Ιορντανέσκου: «Έχω πρόταση από ελληνική ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη, αλλά...»

Ιορντανέσκου: «Έχω πρόταση από ελληνική ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη, αλλά...»

bet365

Ο Έντι Ιορντανέσκου, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας και παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα... φωτογραφίζοντας τον Ατρόμητο, όμως τόνισε πως προτεραιότητα για εκείνον έχει αυτή τη στιγμή τα πλέι άουτ με την Γκαζ Μετάν η οποία ωστόσο έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Στην αποκάλυψη πως έχει πρόταση από την Ελλάδα και μάλιστα από ομάδα που έχει προκριθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα, προχώρησε ο Έντι Ιορντανέσκου. Ο τεχνικός της Άστρα, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο αντικαταστάτης του Μιχαί Τεζά στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Εκεί, αφού είπε πως είναι σε συζητήσεις μόνο με ομάδες του εξωτερικού, στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Έχω μια προσφορά από την Ελλάδα, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να μπω σε οποιαδήποτε συζήτηση. Είναι αλήθεια όμως πως έχω μια αρκετά δελεαστική πρόταση από μια ομάδα που έχει προκριθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα». Με αυτό τον τρόπο... φωτογραφίζει τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να τον έχουν στη λίστα τους με τις πληροφορίες όμως να αναφέρουν πως δεν είναι από τους πρώτους στόχους.

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν ο ίδιος στις συζητήσεις, αλλά ο ατζέντης του. «Εγώ δεν ήμουν στις συζητήσεις, εκεί ήταν ο εκπρόσωπός μου που με ρώτησε εάν θα ήθελα να μπω σε αυτή την συζήτηση και του είπα πως πρώτα θέλω να τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ. Όταν αυτό τελειώσει, θα μπω σε συζητήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ψηλά στη λίστα της Ξάνθης για τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο από τα όσα είπε ο ίδιος δεν προκύπτει κάπου να έχει κάποια πρόταση από την ομάδα της Θράκης, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν έχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα