Παναθηναϊκός: Ανάλυση της σεζόν και του ρόστερ στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Ανάλυση της σεζόν και του ρόστερ στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Ανάλυση της σεζόν και του ρόστερ στο Κορωπί

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, ο προπονητής Γιώργος Δώνης και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ανέλυσαν διεξοδικά σε σύσκεψη τα πεπραγμένα της φετινής σεζόν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

100% Επιστροφή* χρημάτων Αταλάντα - Λάτσιο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αξιολόγηση της ομάδας και των παικτών έχει ιδιαίτερη σημασία την φετινή περίοδο για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και σήμερα, Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κορωπί και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε. Παρουσία του Νίκου Νταμπίζα, του Γιώργου Δώνη και του προπονητικού επιτελείου που τον πλαισιώνει έγινε ανάλυση δεδομένων της χρονιάς με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Από στατιστικά μέχρι μετρήσεις.

Έγινε συζήτηση για την κατακόρυφη πτώση της ομάδας από τον πρώτο στον δεύτερο γύρο και αναλύθηκαν τα προβλήματα που οδήγησαν σε αυτή την πολύ κακή εικόνα μέσα στο 2019.

Παράλληλα έγινε αναλυτική καταγραφή των πεπραγμένων του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και του συνόλου, με κριτήριο τα διαφορετικά συστήματα και σε σύγκριση με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στόχος αυτής της σύσκεψης ήταν να υπάρχει άριστη γνώση της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, τόσο για να να μην επαναληφθούν λάθη που έγιναν φέτος όσο και για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή γνώση ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα