Super League 2: Μόνο ένα «προφανές» σενάριο για 14 ομάδες

Gazzetta team
Super League 2: Μόνο ένα «προφανές» σενάριο για 14 ομάδες

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ομάδες της 2ης κατηγορίας και στο gazzetta.gr ψάχνουμε να βρούμε το πώς;
Ανοικτό άφησε απόψε ο Γιώργος Βασιλειάδης το ενδεχόμενο η Super League 2 να έχει την επόμενη σεζόν 14 ομάδες, όσες η Super League 1 και η Football League. Αυτό με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να συμβεί μόνο με ένα ντόμινο εξελίξεων. Ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα που υποβιβάστηκαν από τη φετινή Football League στη νέα, να βρεθούν στη Super League 2 (δηλαδή ξανά στη 2η κατηγορία) και την ίδια στιγμή οι τρεις χαμένοι των μπαράζ της Γ' Εθνικής (Νίκη Βόλου, Αιολικός, Νέστος Χρυσούπολης), «συν» ένας εκ των Διαγόρα ή Καλαμάτα που θα συγκρουστούν την Τετάρτη, να δώσουν ξανά αγώνες μπαράζ και οι δύο νικητές να πάρουν το «εισιτήριο» για τη Football League. Αλλη προφανή λύση δεν υπάρχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα