ΑΕΚ: «Αντίο» από Λαμπρόπουλο που αποχωρεί και τυπικά

ΑΕΚ: «Αντίο» από Λαμπρόπουλο που αποχωρεί και τυπικά

ΑΕΚ: «Αντίο» από Λαμπρόπουλο που αποχωρεί και τυπικά

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην προπόνηση της Δευτέρας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του καθώς αποχωρεί και τυπικά από την ΑΕΚ.

Ο Λαμπρόπουλος δεν υπολογιζόταν από τα τέλη του Νοεμβρίου όταν και είχε μπει στον «πάγο» μαζί με τους Τάσο Μπακασέτα και Αντρέ Σιμόες για το θέμα των συμβολαίων τους.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν έφτασε ποτέ σε συμφωνία για την ανανέωσή του, όπως οι άλλοι δύο, και όλα έδειχναν πως δεν θα άλλαζε τίποτα αποχωρώντας στο τέλος της σεζόν.

Το πρωί της Δευτέρας στην προπόνηση της Ένωσης ο Λαμπρόπουλος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πλέον απομένει μόνο το τυπικό, να περάσει δηλαδή από τα γραφεία του συλλόγου, για να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Πλέον ο Λαμπρόπουλος κοιτάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος πιθανό να είναι στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα