Απέκτησε τον Φερνάντο Ρούμπεν ο Βόλος (vid)

Απέκτησε τον Φερνάντο Ρούμπεν ο Βόλος (vid)

Gazzetta team
Απέκτησε τον Φερνάντο Ρούμπεν ο Βόλος (vid)

bet365

Ο Βόλος ανακοίνωσε την δεύτερη μεταγραφή του για τη νέα σεζόν αφού μετά τον Αουγκούστο Μαξ, οι νεοφώτιστοι απέκτησαν τον Αργεντινό επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στον Βόλο. Η νεοφώτιστη ομάδα στην Super League ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού επιτελικού μέσου, Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο.

Ο Ζοάο αγωνιζόταν στην Εστουδιάντε ντε Μπουένος Άιρες και αναμένεται στον Βόλοι τον Ιούνιο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι συμφωνία με τον 24χρονο Αργεντίνο επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο.

Ο Ζοάο, από το 2015 αγωνιζόταν στην Εστουδιάντες ντε Μπουένος Αϊρες έχοντας συνολικά 112 συμμετοχές και 11 τέρματα, ενώ την περίοδο 2017-18 είχε δοθεί δανεικός στην Ντεπορτίβο Ριέστρα (4 συμμετοχές).

Ο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, αναμένεται στο Βόλο στα μέσα Ιουνίου, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα