Παναθηναϊκός: O Bοτανικός είναι πιο… μακριά απ᾽ό,τι φαίνεται!

Παναθηναϊκός: O Bοτανικός είναι πιο… μακριά απ᾽ό,τι φαίνεται!

Παναθηναϊκός: O Bοτανικός είναι πιο… μακριά απ᾽ό,τι φαίνεται!

bet365

Η υλοποίηση του πρότζεκτ για γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό δεν είναι τόσο εύκολη όσο παρουσιάζεται και πρέπει να γίνουν ακόμη αρκετά βήματα για να υπάρξει ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή πρόοδος.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για συζητήσεις με την κυβέρνηση που αφορούν το γηπεδικό του Παναθηναϊκού και την λύση του Βοτανικού στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ για έναν ενιαίο και αδιαίρετο σύλλογο κάτω από την δική του ηγεσία, ήταν λογικό να επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Για ακόμη μία φορά, όμως, τα τελευταία χρόνια η λύση για το γηπεδικό πρόβλημα του τριφυλλιού παρουσιάζεται πιο εύκολη απ᾽ ότι πραγματικά είναι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψεύτικες ελπίδες στον ταλαιπωρημένο κόσμο του συλλόγου. Όχι φυσικά με ευθύνη του άμεσα εμπλεκομένου παράγοντα. Η ιστορία με το Γουδί, το θέμα με το Athens Alive και φυσικά τα όσα έγιναν κατά το παρελθόν με το πρότζεκτ του Βοτανικού, διδάσκουν πως οι τόνοι θα πρέπει να παραμένουν χαμηλοί παρά την διαχρονική ᾽αισιοδοξία᾽᾽ και κάποιες φορές ᾽᾽σιγουριά᾽᾽ των… κυβερνητικών πηγών. Οι ίδιες… πηγές που έβλεπαν ως τελειωμένη την είσοδο του Παϊρότζ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η επιθυμία του Γιαννακόπουλου να βρει λύση για την ΠΑΕ μέσω του γηπεδικού μετά και την όπως όλα δείχνουν… απενεργοποίηση της προοπτικής του Athens Alive είναι η μοναδική πραγματική είδηση αυτής της εβδομάδας και δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κρατά ζωντανή την φλόγα της εμπλοκής του και στο ποδόσφαιρο.

Επί της ουσίας, όμως, πέρα από πρώιμες συζητήσεις δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστιακό για τον Βοτανικό. Και μιλάμε για μία υπόθεση που παραμένει μπλεγμένη πέρα από την ύπαρξη της οικοδομικής άδειας.

Για να προχωρήσει ο Βοτανικός, θα πρέπει να βρεθεί χρηματοδότης του έργου που θα είναι σε θέση να δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Για να προχωρήσει ο Βοτανικός, θα πρέπει να υπάρξει βούληση από την διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρήσει την συγκεκριμένη ιστορία. Αυτή την στιγμή η ΠΑΕ δεν ανήκει στον Γιαννακόπουλο που ενδιαφέρεται για το γηπεδικό αλλά στον Αλαφούζο. Λεπτομέρεια…

Για να προχωρήσει ο Βοτανικός θα πρέπει να επικαιροποιηθεί η άδεια…

Για να προχωρήσει ο Βοτανικός, θα πρέπει να δημιουργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο που θα προβλέπει και γήπεδο του μπάσκετ, όπως ακριβώς δήλωσε ότι επιθυμεί ο Γιαννακόπουλος.

Για να προχωρήσει ο Βοτανικός, θα πρέπει οι κάτοχοι του ανολοκλήρωτου εμπορικού κέντρου(δηλαδή οι δύο τράπεζες) να αναλάβουν την κατασκευή των εγκατάσεων του Ερασιτέχνη, όπως ακριβώς προβλεπόταν.

Όπως γἰνεται εύκολα αντιληπτό από τα παραπάνω δεδομένα, ο Βοτανικός είναι ακόμη… μακριά, ωστόσο, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως αν πραγματικά υπάρξουν οι απαιτούμενες συνθήκες, ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα