ΑΕΚ: Η εντυπωσιακή Αγιά Σοφιά από ψηλά πριν την έναρξη της κατασκευής του στεγάστρου! (vid)

ΑΕΚ: Η εντυπωσιακή Αγιά Σοφιά από ψηλά πριν την έναρξη της κατασκευής του στεγάστρου! (vid)

ΑΕΚ: Η εντυπωσιακή Αγιά Σοφιά από ψηλά πριν την έναρξη της κατασκευής του στεγάστρου! (vid)

bet365

Μοναδικά πλάνα με drone πάνω από την Αγιά Σοφιά έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕΚ, την ώρα που οι άνθρωποι της Cimolai ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις εργασίες της κατασκευής του στεγάστρου.

Τα έργα στην Αγιά Σοφιά προχωρούν, με τον τέταρτο πυλώνα να βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του, ενώ οι εργασίες στο νότιο πέταλο της παλιάς σκεπαστής συνεχίζονται, κλείνοντας σύντομα το γήπεδο περιμετρικά.

Η εξέλιξη των εργασιών είναι εντυπωσιακή και φαίνεται από τα νέα σημερινά πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΑΕΚ με drone που πέταξε πάνω από την Αγιά Σοφιά.

Σε αυτά φαίνονται παράλληλα και οι προετοιμασίες που έχουν γίνει στο ένα μισό του γηπέδου, το οποίο σύντομα θα υποδεχθεί τους ανθρώπους της ιταλικής εταιρίας Cimolai, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την κατασκευή του στεγάστρου.

Επιπλέον τα πλάνα από το drone δείχνουν και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην τοποθέτηση των κερκίδων, οι οποίες έχουν επεκταθεί και συνεχίζονται με καλούς ρυθμούς, ενώ οι εργασίες στις εξέδρες εξελίσσονται.

«Αυτό είναι το σπίτι μας! Αυτό είναι το όνειρό μας! Με σημερινά εντυπωσιακά πλάνα από drone το γήπεδό μας σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια! Απλά δείτε και απολαύστε τα νέα τείχη της ΑΕΚ που ορθώνονται και το στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας», έγραψε η ΑΕΚ στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα