Λούις Γκρίλο (μάνατζερ Ματέο Γκαρσία): «Δεν καλύφθηκε η ρήτρα του Ματέο»

Λούις Γκρίλο (μάνατζερ Ματέο Γκαρσία): «Δεν καλύφθηκε η ρήτρα του Ματέο»

Gazzetta team
Λούις Γκρίλο (μάνατζερ Ματέο Γκαρσία): «Δεν καλύφθηκε η ρήτρα του Ματέο»

bet365

Ο ατζέντης του Ματέο Γκαρσία, Λουίς Γκρίλο, σημείωσε με δηλώσεις του στην Αργεντινή ότι ο Άρης θα μπορούσε να αποκτήσει τον 22χρονο επιθετικό αν κατέβαλε τη ρήτρα των έξι εκατομμυρίων!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ατζέντης του Ματέο Γκαρσία στον ραδιοφωνικό σταθμό «Impacto de Cordoba», άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του πελάτη του, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη αρκετών προσφορά. «Δεν υπάρχει (οριστική) εξέλιξη. Σίγουρα υπάρχουν προσφορές για τον Ματέο γιατί έκανε καλή χρονιά στην Ελλάδα», είπε και συμπλήρωσε ότι αν ο Άρης κατέβαλε έξι εκατομμύρια ευρώ έως το τέλη του Απρίλη θα είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Άρης όχι απλά να δώσει, αλλά να διαπραγματευτεί μ’ αυτό το ποσό. Οι «κίτρινοι» είχαν πολύ ξεκάθαρη θέση από την αρχή, γι’ αυτόν τον λόγο έγινε το ταξίδι του Ντίνου Διαμαντόπουλου (αθλητικός διευθυντής ΠΑΕ Άρης) στα Κανάρια Νησιά και ακολούθως κατατέθηκε η πρόταση αγοράς του παίκτη έναντι 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα