Ολυμπιακός: Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για τον Χασάν!

Ολυμπιακός: Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για τον Χασάν!

Ολυμπιακός: Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για τον Χασάν!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών για να ρίξει τη ρήτρα του φορ Αχμέντ Χασάν και να κλείσει έτσι τον παίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ούτε Σλιμανί, ούτε Μπεργκ, ούτε κάποια άλλη περίπτωση έχει περίοπτη θέση στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Σε προτεραιότητα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει το θέμα του Χασάν και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο Ολυμπιακός κάνει νέες επαφές με τους εμπλεκόμενους (σ.σ. Μπράγκα και Ρίο Άβε που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη). Ο στόχος των Πειραιωτών είναι να ρίξουν τη ρήτρα του Χασάν από 4,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. ή 4 κατά άλλες πηγές) και να τον αγοράσουν άμεσα.

Η O Jogo υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο ενός μηνός για να πετύχει τελικό deal. Επίσης ότι θα παίξει ρόλο ότι η Μπράγκα έχει πάρει παίκτες από τον Ολυμπιακό όπως τους Φιγκέιρας και Βιάνα. Ο 26χρονος Χασάν φέτος στον Ολυμπιακό είχε 32 ματς με 15 γκολ και η χρηματιστηριακή αξία του αποτιμάται στα 2 εκατ. ευρώ. Το μείον βέβαια με τον Χασάν είναι το θέμα του Κόπα Άφρικα λόγω Αιγύπτου. Ο Χασάν πάντως θέλει πολύ να μείνει και μάλιστα φέρεται ήδη να έχει πει το ΟΚ για νέο συμβόλαιο στους Πειραιώτες εφόσον τα βρουν με Μπράγκα και Ρίο Άβε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα