Κάναντι: Θα είναι το Σάββατο στο «Μαξ Μόρλοκ»;

Κάναντι: Θα είναι το Σάββατο στο «Μαξ Μόρλοκ»;

Gazzetta team
Κάναντι: Θα είναι το Σάββατο στο «Μαξ Μόρλοκ»;

bet365

Ο Αυστριακός είναι πιθανό να μεταβεί άμεσα στη Γερμανία και να δει live το επερχόμενο ματς της Νυρεμβέργης

Επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Νταμίρ Κάναντι, που όλα δείχνουν πως άμεσα θα αναλάβει τα ηνία της Νυρεμβέργης. Μάλιστα την ώρα που εκείνος έκανε γνωστό πως οριστικά δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι, ο Μπόρις Σόμερς, νυν τεχνικός της γερμανικής ομάδας, προέβαλε ως υπ΄ ατμόν, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των όσων είπε πρόσφατα με τον Ρόμπερτ Παλικούκα, τεχνικός διευθυντή του συλλόγου, και την απόφασή του να μην συνεχίσει στο club, από το οποιοδήποτε άλλο πόστο πλην του πρώτου προπονητή.

Μάλιστα κατά μία πηγή ο Αυστριακός ενδέχεται το Σάββατο να βρίσκεται στο «Μαξ Μόρλοκ», ώστε να δει από κοντά την αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με την Γκλάντμπαχ. Η ουσία πάντως είναι πως πλέον δεν απασχολεί τα εδώ τεκταινόμενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα