Άκπομ: «Στη φιέστα του ΠΑΟΚ έζησα στιγμές που δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ»

Άκπομ: «Στη φιέστα του ΠΑΟΚ έζησα στιγμές που δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ»

Gazzetta team
Άκπομ: «Στη φιέστα του ΠΑΟΚ έζησα στιγμές που δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ»

bet365

«Περήφανος» που αποτελεί μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ και «έκπληκτος» από την εμπειρία της φιέστας δήλωσε ο Τσούμπα Άκπομ, που υπογράμμισε τη σημασία να ολοκληρώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» αήττητος τις υποχρεώσεις του στη Super League.

Ο Άγγλος φορ μίλησε στη NOVA πριν το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έκανε μια μικρή ανασκόπηση της σεζόν, αναφερόμενος σε όσα κατάφερε και επιδιώκει ακόμα να πετύχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το αν έχουν ηρεμήσει μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

"Πρέπει να ηρεμήσουμε, γιατί έχουμε δύο ακόμα σημαντικά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Έχουμε δύο "τελικούς" μπροστά μας. Είμαστε 50% συγκεντρωμένοι και 50% πανηγυρίζουμε. Προφανώς και αστειεύομαι. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια".

Για όσα έζησε στη φιέστα:

"Δεν μπορούσα ούτε να ονειρευτώ αυτή την εμπειρία. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η βόλτα στην πόλη με το ανοικτό λεωφορείο. Έβλεπα τη χαρά στα πρόσωπα των φιλάθλων και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι φίλαθλοι στηρίζουν τόσο πολύ την ομάδα. Ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιρνε πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, οι φίλαθλοι συνέχισαν να στηρίζουν την ομάδα και αισθανθήκαμε αυτή τη στήριξη όλο τη χρονιά".

Για την αγάπη του για τη μουσική:

"Ίσως όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο να γίνω μουσικός! Πλάκα κάνω. Αγαπώ τη μουσική, όπως όλοι".

Για το γεγονός ότι έχει γίνει μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

"Είναι το καλύτερο συναίσθημα. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο, θέλεις να γράψεις ιστορία και είμαι περήφανος που έχω γίνει μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ".

Για το ντοκιμαντέρ που γυρίζεται για τη ζωή του:

"Είναι ένα ντοκιμαντέρ του "ταξιδιού" μου. Προέρχομαι από μια δύσκολη περιοχή στην Αγγλία και στο σχολείο μου με έχουν ως παράδειγμα. Μου έκανε εντύπωση πως όταν πήγαν εκεί, όλοι μου έλεγαν ΠΑΟΚ, αν και υπάρχουν πολλές αγγλικές ομάδες στο Λονδίνο. Αυτό σημαίνει ότι το όνομα του ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει μέχρι την Αγγλία και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Θα είναι έτοιμο σύντομα και πιστεύω ότι θα σας αρέσει".

Για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα και το βαθμό ετοιμότητας του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

"Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, όμως θα πάμε δυνατά για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Πονάω στο χέρι και παίρνω αρκετά παυσίπονα, όμως θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να γράψω ιστορία μαζί της".

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητο:

"Ασφαλώς μας δίνει έξτρα κίνητρο, γιατί θα γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να πετύχουμε το στόχο μας".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί θέλουν να κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη και να μείνουν στην κατηγορία. Θα θέλουν να μας "σκοτώσουν", γιατί καμία ομάδα δεν επιθυμεί να διατηρήσουμε το αήττητο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα