Παντελίδης: «Έχουμε επικεντρώσει στις θέσεις που θέλουμε»

Παντελίδης: «Έχουμε επικεντρώσει στις θέσεις που θέλουμε»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Έχουμε επικεντρώσει στις θέσεις που θέλουμε»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε τόσο στη χρονιά που ολοκληρώνεται κε τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη (5/5, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και στην επόμενη μέρα του Άρη.

Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού έγιναν στην ΕΡΤ και αρχικά μίλησε για την επίτευξη του στόχου της Ευρώπης. «Η χρονιά μου αφήνει καλή αίσθηση. Παρά τα όσα περάσαμε, τα σκαμπανεβάσματα, πετύχαμε τον τελικό στόχο και σχετικά άνετα, δημιουργώντας καλή βάση για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, πάντα θέλεις και μπορείς να πας ψηλότερα. Στο τέλος βλέπεις τι έχεις κάνει, διαλέγεις τα σωστά, κοιτάς τα λάθη, αλλά πάντα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο στόχο από αυτό που έχεις πετύχει».

Σχετικά με τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα ενόψει της ερχόμενης σεζόν, απάντησε: «Έχουμε επικεντρωθεί στις θέσεις που θέλουμε, όχι σε κάποια πρόσωπα, υπάρχουν κάποιες προτάσεις τις οποίες πρώτα θα εξετάσει ο αθλητικός διευθυντής και μετά θα φτάσει σε εμάς. Ασφαλώς θέλουμε την ομάδα να πηγαίνει καλά. Το τι και πως θα το εξετάσουμε μόλις τελειώσει η χρονιά». Ερωτηθείς για τον επόμενο στόχο του Άρη, είπε… «έχουν τεθεί, αλλά δεν μπορώ να τους δημοσιοποιήσω, θα τα πούμε μόλις τελειώσει η χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα