Άκπομ: Το φιλμ της ζωής του (pics-vid)

Άκπομ: Το φιλμ της ζωής του (pics-vid)

bet365

O πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Βόρειο Λονδίνο, όπου βρέθηκε για ολοκληρώσει ένα φιλμ γύρω από την καριέρα του.

Ο Άγγλος επιθετικός πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στο Λονδίνο μαζί με τους δικούς του ανθρώπους και παράλληλα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα αναφορικά με το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το κανάλι ITV.

Το ντοκιμαντέρ ασχολείται με την άνοδο και εκτόξευση προς τη δόξα από την Άρσεναλ στον ΠΑΟΚ και για τις ανάγκες του ο Άκπομ βρέθηκε και πάλι στο παλιό του σχολείο, το «St. Bonaventure», όπου συνομίλησε και έδωσε συμβουλές στους μαθητές.

Εκεί μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, έπαιξε με τους μαθητές ενώ μίλησαν γι' αυτόν και πρώην δάσκαλοί του. Η συνέχεια περιελάμβανε επίσκεψη στο «Emirates» και στα μέρη όπου πρωτοέπαιξε μπάλα ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος φορ είχε μαζί του και το μετάλλιο του πρωταθλήματος Ελλάδας, που κέρδισε πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα