Ντιαμέ: «Θέλω να μείνω στη Νιουκάστλ αλλά εάν δεν συμβεί αυτό θα βρεθεί λύση»

Δημήτρης Τομαράς
Ντιαμέ: «Θέλω να μείνω στη Νιουκάστλ αλλά εάν δεν συμβεί αυτό θα βρεθεί λύση»

bet365

Ο Μοχάμεντ Ντιαμέ που φέρεται να απασχολεί (ξανά) τον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του στην επιθυμία του να μείνει στη Νιουκάστλ. Τι άλλο επισήμανε.
O 31χρονος διεθνής μέσος - που μπορεί να παίξει από εξάρι μέχρι επιτελικός - έχει το συν ότι διαθέτει και γαλλικό διαβατήριο αν και Σενεγαλέζος διεθνής. Φέτος έχει κάνει μια σεζόν με 28 ματς στη Νιουκάστλ.
Με το συμβόλαιό του να λήγει και τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται μες στους... μνηστήρες για τον παίκτη ο ίδιος ο Ντιαμέ δήλωσε για το μέλλον του: «Προσωπικά θέλω να μείνω εδώ. Πάντα λέω ότι είμαι χαρούμενος με την ομάδα και αυτόν τον υπέροχο κόσμο της. Όμως εάν δεν μπορέσω να μείνω αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά. Είναι μέρος της καριέρας ενός παίκτη και πρέπει να το αποδεχθώ. Εάν δεν μείνω, εάν δηλαδή δεν συμβεί αυτό που κυρίως θέλω, θα βρεθεί λύση. Εάν μείνω θα είμαι πολύ χαρούμενος αλλιώς θα μιλήσω για το που μπορεί να πάω. Να πάω κάπου αλλού που πάλι να είμαι χαρούμενος. Αυτό είναι όλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα