Τίμησε τον Βουζουνεράκη η ΠΑΕ ΟΦΗ

Τίμησε τον Βουζουνεράκη η ΠΑΕ ΟΦΗ

Gazzetta team
Τίμησε τον Βουζουνεράκη η ΠΑΕ ΟΦΗ

bet365

Τιμώντας τη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή Πέτρου Βουζουνεράκη, ο ,ΟΦΗ αγωνίστηκε στο 3ο τουρνουά ακαδημιών που διεξήχθη στην Ιεράπετρα

Αναλυτικά η σχετική δημοσίευση από την ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Πέτρου Βουζουνεράκη, συμμετείχε στο 3ο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώθηκε προς τιμήν του στην Ιεράπετρα το τριήμερο 22-24/4.

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Κ17 (γεν. 2003) και της Κ15 (γεν. 2004) του ΟΦΗ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά. Στα τρία ματς που έδωσε στον όμιλο της επικράτησε με σκορ 5-1 της Επισκοπής, 1-0 του Πλατανιά και 2-0 της Παναχαϊκής και προκρίθηκε στον τελικό, όπου πήρε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με 2-0.

Να σημειωθεί ότι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη διοργάνωση, πρόσφεραν εκ μέρους του Δ.Σ της ΠΑΕ στον γιο του Πέτρου Βουζουνεράκη ως δώρο ένα χειροποίητο κρητικό μαχαίρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα