Χωρίς Ντουρμισάι και Σταυρόπουλο για την 6η θέση ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Χωρίς Ντουρμισάι και Σταυρόπουλο για την 6η θέση ο Πανιώνιος

bet365

Μπορεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι την μεθεπόμενη Κυριακή, ωστόσο στον Πανιώνιο έχουν ρίξει το βλέμμα τους εκεί, καθώς θέλουν να τελειώσουν με νίκη το πρωτάθλημα και να τερματίσουν στην τιμητική 6η θέση.

Ο πρώτος στόχος τους Πανιωνίου που ήταν η σωτηρία επιτεύχθηκε και μάλιστα σχετικά άνετα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι «κυανέρυθροι» δεν βάζουν πιο ψηλά τον πήχη. Τον βάζουν καθώς στόχος είναι πλέον η 6η θέση, στην οποία θα βρεθεί ακόμα σε ήττα αν χάσει και ο Παναιτωλικός από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα φιλοξενηθεί σε δύο βδομάδες από τον Αστέρα στην Τρίπολη και θα παλέψει για την 4η συνεχόμενη νίκη του. Στην προσπάθειά του αυτή δεν θα έχει τους Ντουρμισάι και Σταυρόπουλο που είναι τιμωρημένοι, με τους δύο να είναι και οι μοναδικές απουσίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα