Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

bet365

Τόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» όσο και η αστυνομία, δεν συναινούν στην μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του «Δικεφάλου» στο ματς των Ιωαννίνων
Χωρίς την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ ενδέχεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, μεταξύ του ΠΑΣ και του «Δικέφαλο του Βορρά». Στη σημερινή πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» σε συναίνεσε στο αίτημα των φιλοξενουμένων για μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών τους. Αλλωστε αντίστοιχη στάση έχουν διατυπώσει οι Γιαννιώτες σε όλα τα παιχνίδια τους με τους θεωρητικά «μεγάλους», ενώ νωπά είναι ακόμα τα όσα συνέβησαν στον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στους «Ζωσιμάδες».
Ανάλογη είναι και η θέση της αστυνομίας (για οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση) και αναμένεται να μεταφερθεί εγγράφως στο Υπουργείο. Η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη θα δημοσιευθεί, ως είθισται, μερικές ημέρες πριν τον αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα