Βαρέλα: «Αυτό που με νοιάζει είναι το Κύπελλο»!

Βαρέλα: «Αυτό που με νοιάζει είναι το Κύπελλο»!

Βαρέλα: «Αυτό που με νοιάζει είναι το Κύπελλο»!

bet365

Κεντρικό πρόσωπο για τα ρουμανικά ΜΜΕ είναι ο Φερνάντο Βαρέλα, με τον 31χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ να μιλάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα «παίζει» αρκετά στα Ρουμανικά ΜΜΕ με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και το ανοικτό θέμα του συμβολαίου του.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φιέστα, στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τα συνθήματα που τραγουδούν στο γήπεδο, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη.

«Όλα ήταν φανταστικά, νιώθω ότι εκπληρώθηκαν όλα μετά από αυτόν τον τίτλο. Ήταν ακόμη πιο όμορφα, επειδή σκόραρα κιόλας. Είχα καιρό να σκοράρω. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Που θα είμαι μετά το καλοκαίρι; Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έγιναν και πλέον αυτό που με νοιάζει είναι το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και τα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πολύ ωραία με τους συμπαίκτες μου. Έγινε μία τεράστια, ομαδική δουλειά φέτος. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφιερώνουν και την ψυχή τους στην ομάδα. Υπάρχουν εκφράσεις όπως “o ΠΑΟΚ είναι θρησκεία” ή “είναι τα πάντα για μένα”. Διάφορα συνθήματα. Ένα από τα τραγούδια της ομάδας, αναφέρει σε κάποια στιγμή “ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί” και ο κόσμος τρελαίνεται από τη χαρά του. Είναι ένα ποντιακό τραγούδι. Η καταγωγή του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη είναι ποντιακή. Για αυτό και είναι αφιερωμένο σε αυτόν και το έπαιξαν στο γήπεδο, όταν ήρθε να πανηγυρίσει τον τίτλο μαζί με την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα