«54.875 ευχαριστώ» από τον ΟΦΗ στους οπαδούς του (vid)

«54.875 ευχαριστώ» από τον ΟΦΗ στους οπαδούς του (vid)

Gazzetta team
«54.875 ευχαριστώ» από τον ΟΦΗ στους οπαδούς του (vid)

bet365

Ο ΟΦΗ ευχαρίστησε θερμά τους οπαδούς του μέσω social media για τη στήριξή τους στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Super League, όπου και διέθεσε τα περισσότερα εισιτήρια συγκριτικά με κάθε άλλο παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ.

100% Επιστροφή* χρημάτων Νάπολι - Αταλάντα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Ομιλίτες δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1), ωστόσο έζησαν όμορφες στιγμές μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο Γεντί Κουλέ, που τους ενθάρρυνε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Συνολικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τελευταίο εντός έδρας για τη φετινή σεζόν, εκτός αν υπάρξει τέτοιο σε μπαράζ για την παραμονή, διατέθηκαν 5.867 εισιτήρια, που ανέβασαν κατακόρυφα τον μέσο όρο των περίπου 3.000 που είχε στη σεζόν.

Εξάλλου έτσι ο ΟΦΗ έφτασε στα 54.875, έκτος μεγαλύτερος αριθμός στην κατηγορία, πίσω από Ολυμπιακό (316.095), ΠΑΟΚ (253.583), ΑΕΚ (118.521), Άρη (126.926) και Παναθηναϊκό (107.811). Απ' αυτούς στην τελευταία αγωνιστική εντός έδρας θα αγωνιστούν οι «κίτρινοι» και το «τριφύλλι».

Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε πως από τη διοίκηση των Ομιλιτών εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, που ήταν εξαιρετική και στο κλίμα που όλοι προσδοκούσαν πριν την έναρξη του αγώνα. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε η ΠΑΕ δέχθηκε και τα εύσημα του παρατηρητή της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα