ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Αποθέωση για Πρίγιοβιτς στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Αποθέωση για Πρίγιοβιτς στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Αποθέωση για Πρίγιοβιτς στην Τούμπα

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς επέστρεψε έπειτα από σχεδόν 3,5 μήνες στην Τούμπα γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο «δολοφόνος» επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου εάν δεν συμβεί κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο να γιορτάζει με τους πρώην συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο «Πρίγιο» εξασφάλισε ειδική άδεια από την Ιτιχάντ ταξιδεύοντας από την Τζέντα για την Θεσσαλονίκη κάτι που ήταν και προσωπική του επιθυμία όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Ο Σέρβος στράικερ ανήμερα των 29ων γενεθλίων του και σχεδόν μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο της Τούμπας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον χειροκροτούν αναγνωρίζοντας το δικό του μερίδιο στην φετινή εκπληκτική πορεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα