Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο στη Super League για τον Μανδά

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο στη Super League για τον Μανδά

bet365

Ο Χρήστος Μανδάς θα υπερασπιστεί την εστία του Ατρόμητου και σε ηλικία 17 ετών κάνει το ντεμπούτο του στη Super League!

Εκπλήξεις κι από τον Νταμίρ Κάναντι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αυστριακός τεχνικός, έδωσε φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο τέρμα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Super League, ένα παιδί που στο Περιστέρι μιλούν με άκρως κολακευτικά λόγια για το ταλέντο του.

Από εκεί και πέρα, στην άμυνα θα βρεθούν οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, με τον Κιβρακίδη στα δεξιά και τον Κατράνη στα αριστερά. Στα χαφ θα βρεθεί ο Νάτσος με τον Μάντσον, δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ενσικουλού, αριστερό ο Ουγκράι που ξεκινά στην εντεκάδα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δεκάρι ο Μπρούνο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κουλούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα