Ατρόμητος: Η «ζυγαριά» για τον Μπρούνο... γέρνει προς το «ναι»

Ατρόμητος: Η «ζυγαριά» για τον Μπρούνο... γέρνει προς το «ναι»

Gazzetta team
Ατρόμητος: Η «ζυγαριά» για τον Μπρούνο... γέρνει προς το «ναι»

bet365

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου λανθασμένα συνδέεται με εκείνη του Κάναντι και επί του παρόντος έχει πιθανότητες να συνεχίσει στο Περιστέρι
Πολύ... μελάνι έχει χυθεί εσχάτως για το αν ο Ατρόμητος θα ενεργοποιήσει ή όχι τη ρήτρα για την απόκτηση του Μπρούνο. Μάλιστα υπάρχουν «πληροφορίες» που συνδέουν αυτή την εξέλιξη με το αν ο Νταμίρ Κάναντι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα διαφέρουν. Το ζήτημα του Βραζιλιάνου ακραίου δεν έχει κάποια «σχέση» με τον Αυστριακό κόουτς, ο οποίος όντως τον έφερε στην Ελλάδα και αποτελεί προσωπική του επιλογή.
Μάλιστα για τον έμπειρο κόουτς εσχάτως τα «μηνύματα» παραμονής είναι άκρως θετικά. Ακόμη όμως και αλλιώς να ήταν τα πράγματα ή να «στραβώσουν» στο μέλλον, ο 25χρονος έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στο Περιστέρι. Παικτικά έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του, βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και η «ζυγαριά» - το τονίζουμε αυτό - γέρνει προς το ναι. Απομένει να δούμε αν θα μετουσιωθεί και σε ουσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα