ΠΑΟΚ: Φιέστα με σεβασμό και συμβολισμό (pics)

ΠΑΟΚ: Φιέστα με σεβασμό και συμβολισμό (pics)

ΠΑΟΚ: Φιέστα με σεβασμό και συμβολισμό (pics)

bet365

Με την ομάδα να μείνει προσηλωμένη μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και μοναδικό στόχο να «κλειδώσει» τον τίτλο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «τρέχει» για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της φιέστας.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε κανονικό εργοτάξιο έχει μετατραπεί το γήπεδο της Τούμπας. Συνεργεία δουλεύουν σε πυρετώδεις ρυθμούς και προετοιμάζουν την υλικοτεχνική υποδομή για τη φιέστα, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ σφραγίσει απέναντι στο Λεβαδειακό και μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η φιέστα των Πρωταθλητών Ελλάδας θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του OPEN σε παράλληλη μετάδοση με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, με τον εμβληματικό αρχηγό και σημερινό πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς να είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη.

Τα εισιτήρια της κυριακάτικης ιστορικής αναμέτρησης έχουν «εξαφανιστεί» και μέσα σε 110 λεπτά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το πιο αναμενόμενο και γρήγορο «sold out»! Φίλοι του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της Γης για να είναι παρόντες σ’ αυτή την ιστορική βραδιά, ενώ σ’ ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα οι ΠΑΟΚτσήδες γιορτάζουν για την επερχόμενη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Στις προθέσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στο ύψος του Λευκού Πύργου, εκεί όπου αναμένεται να καταλήξει για τα επινίκια η ομάδα μετά το τέλος της γιορτής στο γήπεδο της Τούμπας.

«Θέλουμε να τους παρακαλέσουμε να μείνουν στις θέσεις τους, γιατί όσα θα ακολουθήσουν θα έχουν συμβολισμό. Θα ζήσουμε πολλές έντονες στιγμές μνήμης και συγκίνησης, αλλά όλα εφόσον μείνουν στη θέση τους», σχολίασε ο Κυριάκος Κυριάκος και πραγματικά γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της διοίκησης προκειμένου να περάσει το συγκεκριμένο μήνυμα σ’ όλον τον κόσμο που θα βρεθεί την Κυριακή στην Τούμπα.

«Σίγουρα αυτή η μέρα να μείνει για πολλά χρόνια στις μνήμες μας. Οι ομάδες είναι σφουγγάρια όμως, ότι κλίμα νιώθουν, αυτό παίρνουν μέσα τους. Εμείς κάνουμε το παν για να είναι ακόμη ένα sold out όπως όλα τα ντέρμπι, δηλαδή ασφαλές, ο ΠΑΟΚ θα παίρνει πολύ συχνά από εδώ και πέρα πρωταθλήματα, αλλά αυτό θα είναι το πρώτο της νέας εποχής», πρόσθεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα