Ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και κάποιοι… παντρεύονται! (pics)

Ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και κάποιοι… παντρεύονται! (pics)

Ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και κάποιοι… παντρεύονται! (pics)

bet365

Όταν έχεις μάθει να τηρείς το λόγο και τις υποσχέσεις σου, τότε θα φτάσεις και μέχρι τα σκαλιά του δημαρχείου και θα παντρευτείς, αφού ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα!

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έφτασε να ταξιδεύει με συντροφιά την «ασπρόμαυρη» σημαία μέχρι τον Αρκτικό Κύκλο, έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στη μητέρα του και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ολγα.

Ποια ήταν η υπόσχεση που έδωσε στη μητέρα του; Να παντρευτεί όταν ο «Δικέφαλος» κατάφερνε να στεφθεί ξανά πρωταθλητής! Κι από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο Βαγγέλης εμφανίστηκε στο Δημαρχείο των Ιωαννίνων με τη φανέλα του Αντρέ Βιεϊρίνια για να παντρευτεί!

Οι υπάλληλοι του Δήμου Ιωαννιτών δεν πίστευαν στα μάτια τους, ούτε πίστευαν ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ ήταν ένας… κανονικός γαμπρός!

«Από το μακρινό 1999 έχω τάξει στην μάνα μου ότι θα παντρευτώ, όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Την Κυριακή πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και εμείς οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσήδες τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε. Just maried λοιπόν. Εμείς μαζί για μια ζωή», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Βαγγέλης Βασιλείαδης, που φόρεσε και στη νύφη μια «ασπρόμαυρη» ριγέ φανέλα, που στο πίσω μέρος δημιουργούσαν το 2019, χρονιά που ο ΠΑΟΚ στέφεται πρωταθλητής.

Στις βέρες δε, από τη μέσα μεριά δεν αναφέρεται κλασικά το όνομα του ή της συζύγου, αλλά το «ΠΑΟΚ 2019»!

Βίον ανθόσπαρτον!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα