ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Βιεϊρίνια

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή και να αποφασιστεί η πορεία της αποκατάστασης.

Το απόγευμα της Τρίτης (16/4) ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψε με το ιατρικό επιτελείο. Ο Πορτογάλος από την πρώτη στιγμή, μετά τον τραυματισμό του έχει ξεκινήσει θεραπείες προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή και να ηρεμήσει η περιοχή του τραύματός του.

Μόλις βελτιωθεί το γόνατό του θα αποφασιστεί και η πορεία της αποκατάστασης του.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον αρχηγό της, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του AEL FC Arena. Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το αγωνιστικό τμήμα, με στραμμένη την προσοχή τους στην επόμενη πρόκληση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας και σήκωσε μανίκια ενόψει του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας, την ερχόμενη Κυριακή.

Προπονήθηκε ο Άκπομ

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γήπεδο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια 6 Vs 2 και οικογενειακό διπλό.

Οι Πέδρο Ενρίκε, Ομάρ Ελ Καντουρί και Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα προγράμματα τους, ενώ ο Τσούμπα Άκπομ μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη (17.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα