Ενδιαφέρον της Εστουδιάντες για Μπογέ

Ενδιαφέρον της Εστουδιάντες για Μπογέ

Δημήτρης Βέργος
Ενδιαφέρον της Εστουδιάντες για Μπογέ

bet365

Η Εστουδιάντες, μέσω του προέδρου της, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Λούκας Μπογέ.

Ο δανεισμός του Μπογέ στην ΑΕΚ από την Τορίνο λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο στην Ένωση δεν έχουν πάρει ακόμα την οριστική τους απόφαση για τον Αργεντινό άσο, ο οποίος τελευταία έχει ανεβάσει την απόδοσή του, σημειώνοντας γκολ σε συνεχόμενα ματς. Βέβαια θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Αργεντινό για τα άκρα, αλλά περισσότερο για τη θέση πίσω από τον επιθετικό, όπου όμως διαθέτει αρκετές ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ, όπως τον Λιβάια, τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα.

Για τον Μπογέ πάντως ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον προς τη μεριά της Τορίνο από ομάδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα από την Εστουδιάντες. Όπως ανέφερε ο αργεντίνικος ραδιοφωνικός σταθμός Cielo, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην Ευρώπη. Η Εστουδιάντες μέσω του Βερόν έκανε γνωστό ότι θα επιθμούσε έναν νέο δανεισμό του Μπογέ από την «Γκρανάτα», καθώς θα ήταν αδύνατο να διαθέσει χρήματα για κανονική μεταγραφή του από την ιταλική ομάδα.

Πάντως, για να συμβεί αυτό, όπως και στην περίπτωση της ΑΕΚ, ο Μπογέ θα έπρεπε πρώτα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τορίνο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Διαφορετικά η περίπτωση δανεισμού του δεν θα μπορούσε να προχωρήσει. Συν τοις άλλοις, αναφορικά με την Εστουδιάντες, δεν είναι καθόλου βέβαιο αν ο Μπογέ θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή στην πατρίδα του, από τη στιγμή που προσπαθεί να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα