«Άσφαιρος» μετά από 161 ημέρες

«Άσφαιρος» μετά από 161 ημέρες

Gazzetta team
«Άσφαιρος» μετά από 161 ημέρες

bet365

Στην ήττα από τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν μόλις η δεύτερη φορά φέτος που ο Άρης δεν σημείωσε γκολ σε εντός έδρας παιχνίδι.

Για την ακρίβεια, στις 4 Νοεμβρίου 2018 ήταν η πρώτη, στην εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-1. Η διαφορά με το χθεσινό (14/4) παιχνίδι ήταν ότι απέναντι στον Ατρόμητο, ο Άρης ήταν ελαχίστως δημιουργικός. Κι έτσι δεν κατάφερε να σκοράρει σε εντός έδρας παιχνίδι έπειτα από 161 ημερολογιακές ημέρες και οκτώ εντός έδρας παιχνίδια. Σ’ αυτά οι «κίτρινοι» είχαν σημειώσει συνολικά 15 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η ήττα από τον Ατρόμητο ήταν η 4η φετινή εντός έδρας ήττα για τον Άρη έπειτα από αυτές απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα