Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Βιεϊρίνια για πολλούς μήνες

Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Βιεϊρίνια για πολλούς μήνες

Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Βιεϊρίνια για πολλούς μήνες

bet365

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Αντέ Βιεϊρίνια, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (15/4) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

100% Επιστροφή* χρημάτων Αταλάντα - Έμπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια στον αγώνα με την ΑΕΛ φαίνεται πως θα τον κρατήσει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το πρωί της Δευτέρας (15/4) επισκέφτηκε κλινική του Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη, για την απαραίτητη μαγνητική εξέταση, αλλά από νωρίτερα όλα έδειχναν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη χιαστών και μηνίσκου, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και σημαίνει πως το διάστημα της απουσίας του θα είναι πολύ μεγάλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα