Μάντζιος: «Καλό φινάλε και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Καλό φινάλε και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα δυο τελευταία παιχνίδια θέλει ο Άκης Μάντζιος να τελειώσει την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα αλλά και για τη νέα σεζόν: «Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό. Δεν ήμασταν αδιάφοροι και θέλαμε τη νίκη και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε μια καλή και σοβαρή εμφάνιση. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στα δυο επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε όσο μπορούμε περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

'Οσο αφορά τις δυσκολίες της χρονιάς αλλά και τον σχεδιασμό για την επόμενη σημείωσε: «Ήταν μια δύσκολη και περίεργη χρονιά για τον Πανιώνιο αλλά η ομάδα μας στάθηκε πάρα πολύ καλά. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα. Πλάνο υπάρχει για όλες τις περιπτώσεις. Φέτος πρώτος στόχος ήταν να σταθεί η ομάδα»,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα