Κάναντι: «Εικασίες που δεν ισχύουν»

Κάναντι: «Εικασίες που δεν ισχύουν»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για τη νίκη του Ατρόμητου επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για το μέλλον του, τονίζοντας ότι κάποιες πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αρχικά ο προπονητής του Ατρόμητου έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την τακτική πειθαρχία τους. «Για μας τα πράγματα είναι απλά. Χαιρόμαστε πολύ για τη νίκη και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Γνωρίζαμε τη δυσκολία του αγώνα γιατί ο Άρης είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ο καιρός έπαιξε τον ρόλο του γιατί ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μου και γιατί είχαμε εντυπωσιακή απόδοση τακτικά μετά το 0-2 κι έτσι πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Σε ερώτηση για το αν ο Ατρόμητος απέδειξε και σήμερα (14/4) ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη, απάντησε: «Δεν είναι θέμα να πούμε ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά το γεγονός ότι πετύχαμε δύο νίκες επί του Άρη».

Ερωτηθείς για το μέλλον του στον πάγκο του Ατρόμητου και του ενδιαφέροντος που φέρεται να έχει από γερμανικές ομάδες (σ. σ. Νυρεμβέργη), είπε: «Έχω μια καλή επικοινωνία με τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ομάδας. Κάθε εβδομάδα μιλάμε, θα αναλύσουμε τα πράγματα και θα συζητήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς εικασίες και πληροφορίες που δεν ισχύουν».

Σχετικά με το γενικό συμπέρασμα για το ελληνικό Πρωτάθλημα, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που κατακτήσαμε την 4η θέση. Δεν ήρθα για να αλλάξω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά για να έχουμε επιτυχίες. Σε αυτά τα δύο χρόνια είμαστε πολύ πετυχημένοι και προσωπικά είμαι ευτυχισμένος για ότι πετύχαμε. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα