Γιατί η μπάλα... παίζεται στο γήπεδο του Κάναντι

Γιατί η μπάλα... παίζεται στο γήπεδο του Κάναντι

Gazzetta team
Γιατί η μπάλα... παίζεται στο γήπεδο του Κάναντι

bet365

Ο Ατρόμητος θα περιμένει για περίπου 10 ημέρες ακόμη την απόφαση του Αυστριακού, ενώ το «κεφάλαιο» Νυρεμβέργη ενδέχεται να ξεκαθαρίσει στα τέλη του Μαΐου!
Πόσο μακριά είναι το δρομολόγιο Περιστέρι-Νυρεμβέργη; Ισως πολύ, μπορεί και καθόλου, αλλά με γνώμονα τα όσα έχουν γίνει εσχάτως γνωστά, ενδέχεται να το κάνει ο Νταμίρ Κάναντι. Η ομάδα της Μπουντεσλίγκα έχει σε πρώτο πλάνο τον 49χρονο κόουτς, αλλά στo θέμα του υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί «αστερίσκοι». Μόνο απλό δεν είναι.
*Το ζήτημα «έσκασε» μέσω «τιτιβίσματος» ενός δημοσιογράφου και φαίνεται πως «στέκει» 100%. Η Νυρεμβέργη έχει τον Κάναντι στην κορυφή της λίστας της, ΑΛΛΑ μόνο εάν υποβιβαστεί στη 2η κατηγορία. Αυτό το «αλλά», κάνει τη διαφορά.
*Ο Αυστριακός τεχνικός διαρρέει στο περιβάλλον του πως δεν έχει συμφωνήσει και ότι δεν γνωρίζει κάτι. Λογικό. Η Νυρεμβέργη ακόμη δεν έχει υποβιβαστεί και μετά το χθεσινό 1-1 που παραχώρησε στη Σάλκε, βρίσκεται στο «-7» από την απευθείας παραμονή της στη Μπουντεσλίγκα με ένα ματς παραπάνω από την Αουγκσπουργκ και στο «-3» από τη Στουτγκάρδη, που έχασε σήμερα από τη Σάλκε και εκείνη κατέχει τη θέση του μπαράζ!
*Έτσι η Νυρεμβέργη έχει ελπίδες να πάει σε αυτό και να διεκδικήσει κόντρα στην 3η της 2ης κατηγορίας την παραμονή της (αυτή τη στιγμή είναι η Ουνιόν Μπερλίν). Απομένουν 5 ματς στη Μπουντεσλίγκα και παραμένει «ζωντανή».
*Αν τελικά τερματίσει 16η, σημαίνει πως θα περιμένει μέχρι τον Μάιο να ξεκαθαρίσει το μέλλον της, αφού το μπαράζ είναι διπλό και έχει προγραμματιστεί για τις 23 και 27 Μαΐου.
*Και κάπου εδώ... ξεκινά το μπέρδεμα. Στον Ατρόμητο εννοείται πως δεν θα περιμένουν τον Κάναντι μέχρι τότε, όχι φυσικά γιατί έχουν κάτι με τον Αυστριακό, αλλά επειδή πρέπει να «τρέξουν» τον προγραμματισμό τους.
*Θέλουν να τον κρατήσουν, του το έδειξαν καταθέτοντας πρόταση και πλέον το... γήπεδο παίζεται στο γήπεδο του Κάναντι.
*Αν και παραμένει «θολό» το τι μέλλει γενέσθαι με την ρήτρα του. Τόσο στην «τρέχουσα» συμφωνία των δύο πλευρών, όσο και σε αυτή που συζητούν τώρα, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης του Κάναντι. Όχι βέβαια ανά πάσα στιγμή, αλλά σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.
*Κατά μία πηγή, στη Γερμανία είναι τόσο πολύ «ζεστοί» για χάρη του, που δείχνουν διατεθειμένοι να την καταβάλουν, εάν τελικά υποβιβαστούν και στραφούν στην περίπτωσή του.
*Έτσι το τοπίο είναι κάπως... θολό, γιατί η Νυρεμβέργη δεν μπορεί να ξέρει τι θέλει 100% στο επόμενο δεκαήμερο, διάστημα στο οποίο ο Ατρόμητος θέλει την απάντηση του προπονητή του.
Το συμπέρασμα όλων των παραπάνω: 1) Ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει τον Κάναντι, το έδειξε εμπράκτως με την πρόταση που του κατέθεσε, αλλά δεν θα τον περιμένει εσαεί. 2) Ο Κάναντι δεν έχει συμφωνήσει/μιλήσει με τη Νυρεμβέργη, αλλά από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει απαντήσει στον Ατρόμητο, φαίνεται πως «ζυγίζει» τα δεδομένα. 3) Το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης είναι «χειροπιαστό», αλλά δεν μπορεί να μετατραπεί σε ουσία, αν δεν τελειώσει η σεζόν. Αυτό μπορεί να συμβεί μετά το Πάσχα (η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στις 18 Μαΐου, αλλά ενδέχεται το τοπίο για το μέλλον της να έχει ξεκαθαρίσει), αλλά ίσως φτάσουμε 27 του επόμενου μήνα και μετά το μπαράζ. 4) Και στις 2 περιπτώσεις θα «μιλήσει» η ρήτρα, αν και μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πιθανό από το Περιστέρι να τοποθετηθούν ασφαλιστικές «δικλείδες», ώστε να μην αναζητούν στο... παρά ένα διάδοχό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα