To «ερυθρόλευκο» τηλεφώνημα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Γιόβελιτς και τα δεδομένα...

To «ερυθρόλευκο» τηλεφώνημα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Γιόβελιτς και τα δεδομένα...

To «ερυθρόλευκο» τηλεφώνημα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Γιόβελιτς και τα δεδομένα...

bet365

Τα σερβικά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του Gazzetta.gr για τον χαρισματικό φορ, Ντέγιαν Γιόβελιτς, ωστόσο τοποθετούν πιο ψηλά τις αξιώσεις του Ερυθρού Αστέρα. Τι ειπώθηκε από τους εκπροσώπους του παίκτη στο Gazzetta.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ναντ - Λυών και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από το Gazzetta.gr ενημερωθήκατε από χθες για τον 19χρονο άσο του Ερ. Αστέρα και τις επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.
Οι Σέρβοι επιβεβαιώνουν στα ρεπορτάζ και τις αναφορές τους τις πληροφορίες του Gazzetta για τον Ντέγιαν Γιόβελιτς με την επισήμανση για επικοινωνία των Πειραιωτών και με ανθρώπους του συλλόγου όπου ανήκει. Η διαφοροποίηση έχει να κάνει με την τιμή του. Στην Σερβία εκτιμούν πως ο Γιόβελιτς θα πουληθεί με περισσότερα χρήματα από αυτά που διαρρέονται. Στέκονται στις πολύ καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ερ. Αστέρα αλλά σημειώνουν και την δυναμική της αγοράς της Bundesliga και το πως μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Το Gazzetta.gr μίλησε και με το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή που επιβεβαίωσε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και έγιναν συζητήσεις. Ωστόσο αποσαφήνισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό και ότι εξελίξεις ίσως προκύψουν μέχρι τα μέσα Μαϊου. Επίσης ότι από την Ελλάδα έχει ενδιαφερθεί μόνο ο πειραϊκός σύλλογος αλλά γενικότερα πως ο Γιόβελιτς έχει ζήτηση και από το εξωτερικό (σ.σ. όχι μόνο από την Γερμανία).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα