Θλάση ο Ενρίκε, «τρέχει» για τελικό

Θλάση ο Ενρίκε, «τρέχει» για τελικό

Gazzetta team
Θλάση ο Ενρίκε, «τρέχει» για τελικό

bet365

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον Πέδρο Ενρίκε, που υπέστη θλάση, θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες και θα προσπαθήσει να δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αν τελικά ο ΠΑΟΚ «τσεκάρει» το εισιτήριό του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση με δυο γκολ σε ισάριθμες συνεχόμενες αγωνιστικές, απέναντι σε Ξάνθη και Λαμία, μπήκε στο ιατρικό δελτίο του Ραζβάν Λουτσέσκου με θλάση δευτέρου βαθμό στον αριστερό δικέφαλο.

Πλέον ξεκινάει αποθεραπεία, ενώ το διάστημα της αποχής του θα είναι 3-4 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά στη Super League, που ολοκληρώνεται στις 5 Μαΐου και θα ξεκινήσει «αγώνα δρόμου», ώστε να προλάβει να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 11 Μαΐου, αν τελικά βρεθεί εκεί ο ΠΑΟΚ, που στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πήρε τη νίκη με 2-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα