Παρουσία Μελισσανίδη η εκδήλωση του «Submarine 021» για τα 95 χρόνια ΑΕΚ! (pics & vid)

Παρουσία Μελισσανίδη η εκδήλωση του «Submarine 021» για τα 95 χρόνια ΑΕΚ! (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Παρουσία Μελισσανίδη η εκδήλωση του «Submarine 021» για τα 95 χρόνια ΑΕΚ! (pics & vid)

bet365

Ποδοσφαιριστές, προπονητές, στελέχη, φίλαθλοι και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του συλλεκτικού περιοδικού «Submarine 021» για τα 95 χρόνια ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Κιτρινόμαυρη» βάφτηκε για ακόμα μια μέρα η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, που υποδέχθηκε την «οικογένεια» της ΑΕΚ σε εκδήλωση τιμής του συλλεκτικού περιοδικού του δημοσιογράφου Άκη Γεωργίου, «Submarine 021» για τα 95 χρόνια που συμπληρώνει σήμερα ο σύλλογος.

Στο μαγαζί «Βυζαντινή Γωνιά» παρόντες ήταν το βράδυ της Πέμπτης (11/04) από πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν οι Μάριος Οικονόμου, Παναγιώτης Τσιντώτας, Γιαννίκογλου και Τάσος Μπακασέτας. Από το τεχνικό τιμ βρέθηκαν εκεί ο βοηθός προπονητής, Νίκος Παναγιώτάρας και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Το «παρών» έδωσε εξάλλου και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης, που είχε συζήτηση μεταξύ άλλων και με τον Ηλία Ατματσίδη, καθώς και ο Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ.

Ακόμα στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε ο προπονητής της Κ12, Μιχάλης Παυλής, στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ρεπόρτερ, καθώς και φίλαθλοι που πήγαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα