ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Πέδρο Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Πέδρο Ενρίκε

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Πέδρο Ενρίκε

bet365

Με τον Πέδρο Ενρίκε να αποχωρεί με πρόβλημα στον δικέφαλο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

Άρσεναλ - Νάπολι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (11/4) στον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Πέδρο Ενρίκε να αποχωρεί με πρόβλημα στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Από τα υπόλοιπα μέτωπα των τραυματιών, Κάνιας και Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τον Βραζιλιάνο να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Από την πλευρά του ο Άκπομ βγήκε στο γήπεδο φορώντας νάρθηκα και έτρεξε, ενώ ο Μπίσεσβαρ προπονήθηκε κανονικά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνέχισε το πρωί της Πέμπτης (11.04) την προετοιμασία του για τη μάχη στο AEL FC Arena.

Η προπόνηση ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο κορόιδο. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο εκτελέσουμε ασκήσεις 3 Vs 2 με έμφαση στη φυσική κατάσταση. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Πέδρο Ενρίκε αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στον δικέφαλο και θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο Κάνιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ζαμπά ο οποίος αύριο αναμένεται να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μπίσεσβαρ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Τέλος ο Άκπομ βγήκε στο γήπεδο φορώντας νάρθηκα και έτρεξε.

Την Παρασκευή (12.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα