Super League: Το πρωτάθλημα με την μεγαλύτερη μείωση εισιτηρίων στην Ευρώπη!

Super League: Το πρωτάθλημα με την μεγαλύτερη μείωση εισιτηρίων στην Ευρώπη!

bet365

Έρευνα του football observatory κατέδειξε πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καταγράψει την τελευταία δεκαετία πτώση εισιτηρίων σε ποσοστό 32% που είναι το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Την πενταετία 2003/08 ο μέσος όρος προσέλευσης στα γήπεδα της Super League ήταν 5.724 θεατές, αριθμός που αυξήθηκε σε 6.493 στην πενταετία 2008/13.

Αντίθετα στην πενταετία 2013/18 το ποσοστό μειώθηκε σε σημείο να βρίσκονται στα ματς της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά μέσο όρο μόλις 3.896 θεατές. Πρόκειται για ποσοστό ύφεσης που αγγίζει το 32% το χειρότερο απ' όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη μεγαλύτερη μείωση σε ότι αφορά την τελευταία δεκαετία αφορά το νορβηγικό πρωτάθλημα (29%), ενώ ακολουθούν η σκωτσέζικη Premiership (26%), η Superligaen της Δανίας (23%), η αυστριακή Bundesliga (19%) και η ιταλική Serie B (15%).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα