Ατρόμητος: Άρης και απαντάει ο Κάναντι

Ατρόμητος: Άρης και απαντάει ο Κάναντι

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Άρης και απαντάει ο Κάναντι

bet365

Το παιχνίδι με τον Άρη είναι εκείνο που υπάρχει στο μυαλό όλων στον Ατρόμητο αυτή τη στιγμή, με την ανανέωση του Νταμίρ Κάναντι να περνά σε... δεύτερη μοίρα, με τον Αυστριακό να αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση που έχει στα χέρια του μετά το ματς της Κυριακής.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Ατρόμητος σφράγισε και μαθηματικά το ευρωπαϊκό του εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Στο Περιστέρι, αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος από την αρχή της σεζόν και επιτεύχθηκε όπως και πέρσι σχετικά εύκολα.

Πλέον μόνο για λόγους γοήτρου, στον Ατρόμητο θέλουν την τέταρτη θέση και πιθανότατα πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη. Εκεί οι Περιστεριώτες θέλουν νίκη ή ισοπαλία ώστε να είναι πιο σίγουροι για την τέταρτη θέση.

Με το παιχνίδι αυτό να έρχεται, όλα τα υπόλοιπα έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν... δουλεύονται παράλληλα. Το πιο σημαντικό είναι φυσικά το συμβόλαιο του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει στα χέρια του την πρόταση από τους Περιστεριώτες εδώ και καιρό με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην έχουν σταματήσει, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη πριν από την επόμενη εβδομάδα.

Στον Ατρόμητο περιμένουν την απάντηση του τεχνικού που δύο χρόνια έχει σταθερά τον Ατρόμητο στην πρώτη τετράδα, μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Αυτό γιατί θέλουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μείνει προσηλωμένο στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης και μόνο. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει πίεση προς την πλευρά του Κάναντι για μια οριστική απάντηση, με τις πιθανότητες για το «ναι» πλέον να είναι περισσότερες απ' όσες πριν μερικούς μήνες.

Παρ' όλα αυτά, οι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ήδη στους ανθρώπους του Ατρόμητου, καθώς όπως και πέρσι έτσι και φέτος δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο με τους Περιστεριώτες να πρέπει να ξεκινήσουν σχετικά νωρίς την προετοιμασία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα