ΠΑΟΚ: Το αήττητο και το «στοιχειωμένο» ρεκόρ (pic)

ΠΑΟΚ: Το αήττητο και το «στοιχειωμένο» ρεκόρ (pic)

bet365

O ΠΑΟΚ παραμένει μέσα στο «κλειστό» κλαμπ των αήττητων ομάδων της Ευρώπης και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος κυνηγάει το σπουδαίο ρεκόρ του Παναθηναϊκού από το 1964.

Πενήντα πέντε χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη και τελευταία φορά που μια ελληνική ομάδα κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία. Το ιστορικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού κυνηγάει να πιάσει ο ΠΑΟΚ, που επί 27 αγωνιστικής είναι αήττητος (κι άλλες πέντε από πέρσι…) στο πρωτάθλημα της Superleague.

Αυτό το 24-3-0 τον διατηρεί μέσα στο «κλειστό» κλαμπ των αήττητων ομάδων της Ευρώπης, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν παρατηρείται κάποια αλλαγή, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας το πήρε αήττητος το πρωτάθλημα στη Σερβία με 27 νίκες και 3 ισοπαλίες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς το εξασφάλισε και μαθηματικά (23-6-0) στο Ισραήλ, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ στη Σλοβακία η Σλόβαν Μπρατισλάβας μετράει 21 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 25 αγώνες.

Υπάρχει φυσικά και η Οκλαντ Σίτι που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας σε επίπεδο ομάδων πρώτης κατηγορίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα