Μαρτίνς για το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: «Το κίνητρο υπάρχει σε κάθε ματς, θέλουμε να τελειώσουμε με όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται»

Gazzetta team
Μαρτίνς για το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: «Το κίνητρο υπάρχει σε κάθε ματς, θέλουμε να τελειώσουμε με όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός στάθηκε και στο ματς αλλά και στην συνέχεια των Πειραιωτών μέχρι το τέλος της φετινής Super League.
«Είναι ένας συνδυασμός ποιότητας και δουλειάς», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.
Ο Μαρτίνς σχολίασε ακόμα: «Θέλω να επαναλάβω ότι η ομάδα έχει φέτος 20 νέους ποδοσφαιριστές. Χρειάστηκε χρόνος αλλά φαίνεται η ποιότητα και αφήνει υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη δουλειά που κάνει φέτος ο Παναιτωλικός και την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει. Σήμερα τον είδαμε να αγωνίζεται με αρκετούς νέους παίκτες. Περισσότερους από ότι συνήθως και ίσως αυτό έπαιξε ρόλο αλλά είναι κάτι που θα το εξηγήσει ο προπονητής του. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή εικόνα και μας δυσκόλεψε.
Το κίνητρο υπάρχει σε κάθε αγώνα για εμάς και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να απαντήσουμε στην κριτική που γίνεται μέσα στη σεζόν ότι δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Αυτήν την στιγμή έχουμε την καλύτερη επίθεση και παίκτες στον πίνακα των πρώτων σκόρερ αλλά και των ασίστ και δεν σταματάμε να προσπαθούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».
Αναλυτικά είπε:
Για το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, με πολλές δυνάμεις στο τέλος της σεζόν κι αν είναι ένα μήνυμα στους αντιπάλους για την επόμενη περίοδο: «Είναι ένας συνδυασμός ποιότητας και δουλειάς. Να επαναλάβω, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, ότι αυτή η ομάδα έχει περίπου 20 νέους παίκτες και χρειάστηκε χρόνο για να γνωριστούν μεταξύ τους. Τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα των ικανοτήτων μας. Είμαστε ικανοποιημένοι και μπορεί να αποτελεί δείγμα για την επόμενη χρονιά. Να συγχαρώ τον αντίπαλο, που στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε. Εμείς προηγηθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο».
Για τον Παναιτωλικό: «Να αναγνωρίσουμε τη δουλειά του Παναιτωλικού. Πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του εντός κι εκτός έδρας. Κάνει καταπληκτική χρονιά. Τον είδαμε να παίζει με πιο νέους παίκτες, ωστόσο στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και είχε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς εντείναμε την προσπάθεια και ίσως έπεσε ο Παναιτωλικός και είμαστε δικαιολογημένα νικητές. Έχει ποιοτικά στοιχεία ο Παναιτωλικός».
Για το πως καταφέρνει να δίνει κίνητρο στην ομάδα: «Είναι πάντα εκεί το κίνητρο. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε. Θα προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να απαντήσουμε στην κριτική, που έχει γίνει φέτος για την επίθεση, και στην ικανότητα να βάζουμε γκολ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είδαμε ότι μπορεί να βάζει γκολ, είναι η καλύτερη επίθεση πρωτάθλημα, πέντε παίκτες μέσα στους πρώτους 15 σκόρερ, τρεις στους με 15 ασίστ. Έχουμε μία ομάδα που προσπαθεί να αποδείξει πράγματα μέχρι το τέλος, ποτέ δεν σταματάει να έχει κίνητρο, όποιος είναι στην ομάδα πρέπει πάντα να προσπαθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα