Μάνταλος: «Να πάρουμε το Κύπελλο και... «Αγιά Σοφιά»!

Μάνταλος: «Να πάρουμε το Κύπελλο και... «Αγιά Σοφιά»!

Gazzetta team
Μάνταλος: «Να πάρουμε το Κύπελλο και... «Αγιά Σοφιά»!

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τη νίκη στην Ξάνθη, για τον τελικό Κυπέλλου και τον ΠΑΟΚ, για την ΑΕΚ και το γήπεδο που έρχεται...

Στη δημόσια τηλεόραση μίλησε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ξάνθη μίλησε για όλα όσα μπορεί να απασχολούν τον ίδιο και την ομάδα του ο Πέτρος Μάνταλος:

Για το ματς με την Ξάνθη: «Νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια του ματς ήμασταν ανώτεροι του αντιπάλου. Αυτό που κάναμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να κάνουμε σωστά τις τελικές προσπάθειες. Δεν νομίζω ότι στη φετινή ΑΕΚ έλειψαν πολλά, σε θέμα ρόστερ, δυνάμεων... Εχω πει αρκετές φορές ότι έχουμε σταθεί και άτυχοι σε πολλά παιχνίδια, εκείνον τον ενάμιση μήνα που τα χάσαμε όλα στο πρωτάθλημα, έγιναν πολλά στραβά»...

Για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο: «Στο πρωτάθλημα έχει κλειδώσει η τρίτη θέση με τη σημερινή νίκη. Θέλουμε όμως να κλείσουμε μόνο με νίκες στη σεζόν. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό, έχουμε ένα καλό πρώτο αποτέλεσμα, παίζουμε με μια ομάδα που είναι καλή στην έδρα της και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει οπότε χρειάζεται να πάμε το ίδιο καλά και εκεί. Και βέβαια αν φτάσουμε στον τελικό να τον κατακτήσουμε, να κάνουμε αυτό που δεν πετύχαμε πέρυσι».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Θα συμφωνήσω ότι είναι το Α και το Ω για μια μεγάλη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη να 'χει το δικό της γήπεδο και έτσι όπως αυτό που δημιουργείται θα είναι τα πάντα, θα είναι πολύ διαφορετικά και για τον αντίπαλο και για εμάς. Ειδικά σε σχέση με τώρα που παίζουμε στο κρύο -να το πω- ΟΑΚΑ. Είναι κάτι που περιμένω, όπως και ο κ. Μελισσανίδης και ο κόσμος μας, θα είναι ένα στολίδι για την Νέα Φιλαδέλφεια και θα αποτελεί το κάτι άλλο για όλους μας, το περιμένω με μεγάλη επιθυμία».

Για τον τελικό Κυπέλλου αν περάσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Ολα δείχνουν ότι στον τελικό θα είμαστε εμείς και ο ΠΑΟΚ. Για μας θα μιλήσω, επειδή πέρυσι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, πανηγυρίζαμε ακόμη το πρωτάθλημα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και φυσικά χάσαμε έτσι όπως χάσαμε. Φέτος θέλουμε να το πάρουμε, ειδικά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, αυτό επιθυμούμε να το κατακτήσουμε. Είναι απολύτως λογικό να θες να πάρεις ρεβάνς όπως είχε πει και ο Γαλανόπουλος, είναι λογικό να θελεις να πάρεις εκδίκηση».

Για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα που κατακτάει: «Για μένα ο ΠΑΟΚ ήξερε να παρει το αποτέλεσμα κάτι που δεν κάναμε εμείς και ο Ολυμπιακός. Ειδικά στα ματς στην επαρχία. Στα πρώτα ματς είχε και τύχη, ειδικά στα ντέρμπι για παράδειγμα, αλλά μετά είχε σταθερότητα και καλώς να το κατακτήσει».

Για τον Μανόνο και τον Μαρίνος: «Δύσκολο να σας τους περιγράψω. Δεν είναι εύκολο για μένα. Γενικά για μας θα πω και πάλι ότι είχαμε έναν κακό μήνα και κάτι παραπάνω, τότε Νοέμβριο με τέλη Δεκεμβρίου. Δεν είχαμε τόσο σκαμπανεβάσματα, αλλά μια πολύ κακή περίοδο... Τότε χάθηκαν όλα σχετικά με το πρωτάθλημα που θέλαμε να πετύχουμε».

Για το ταξίδι της ΑΕΚ στον πόλεμο: «Ήμουν 8 ετών τότε, ήταν κάτι πολύ σημαντικό αυτό που είχε γίνει και σίγουρα τιμάει την ομάδα. Είναι αυτό που πρέπει να συμβαίνει, ένα μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο ενώνει, αυτό πρέπει να γίνεται».

Η ευχή του για το μέλλον: «Να καταφέρω να είμαι υγιής, να πετύχω τους στόχους μου με την ΑΕΚ και όταν θα είναι το γήπεδο έτοιμο να είμαι εκεί και να πάω με την Εθνική στο Euro».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα