Λαμία: Εκτός δράσης για δυο εβδομάδες ο Πίτι

Gazzetta team
Λαμία: Εκτός δράσης για δυο εβδομάδες ο Πίτι

bet365

Ο Πίτι θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λαμίας για δυο εβδομάδες, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός αποκόμισε τραυματισμό από την πρώτη αναμέτρηση με την Ένωση για το Κύπελλο και οι Φθιωτοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ενώ φυσικά δεν βρίσκεται και στην αποστολή του Μάκη Χάβου για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 27η αγωνιστική της Super League.

Στόχος του Πίτι είναι να «φορτσάρει», ώστε να είναι παρών στον επαναληπτικό της Μεγάλης Τετάρτης (24/04), ώστε να βοηθήσει τη Λαμία και στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Με τα χρώματα των Φθιωτών από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα ο 38χρονος μέσος έχει αγωνιστεί 9 φορές στη Super League και 2 στο Κύπελλο, ενώ ως παίκτης της ΑΕΛ στο πρώτο «μισό» της σεζόν έπαιξε 18 φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα